مقالات

دستگاه الکترولیز مو

دستگاه الکترولیز

دستگاه الکترولیز مو چیست

استفاده از دستگاه الکترولیز روشی برای از بین بردن موهای زائد از صورت یا بدن است. دستگاه های الکترولیز پزشکی امروزی مرکز رشد مو را  با انرژی شیمیایی یا حرارتی از بین می برند. پس از قرار دادن یک پروب بسیار ظریف در فولیکول مو ، مو با موچین برداشته می شود.

بیشتر نواحی بدن از جمله ابروها، صورت، شکم، ران ها، سینه ها و پاها را می توان با الکترولیز درمان کرد. به طور کلی هیچ عارضه جانبی دائمی وجود ندارد، اما گاهی اوقات ممکن است قرمزی موقت و خفیف پوست رخ دهد.

درمان مو زائد با الکترولیز

عوامل زیادی بر رشد مو تأثیر می‌گذارند، بنابراین باید برای چندین ویزیت الکترولیز به محل مراجعه کنید. تعداد کل جلسات مورد نیاز برای از بین بردن دائمی موها از یک ناحیه خاص در افراد مختلف متفاوت است. اکثر مشتریان یک بار در هفته یا هر هفته در صورت نیاز مراجعه می کنند. اما موهای زائد پس از تکمیل مجموعه درمان ها برای همیشه از بین خواهند رفت. هر درمان بین 15 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد.

چه عواملی باعث رشد موهای ناخواسته می شود

رشد مو نتیجه وراثت و سطح هورمون است. همچنین برخی داروها ، روش های موقت حذف مو و بیماری ها می توانند رشد مو را تحریک کنند. هنگامی که رشد مو در ناحیه‌ای از بدن که ممکن است مطلوب نباشد، مانند روی لب بالایی، چانه یا خط بیکینی زنان، ممکن است الکترولیز یک گزینه باشد.

مقایسه دستگاه الکترولیز با روش دیگر

لیزر موهای زائد و الکترولیز دو روش محبوب از بین بردن موهای زائد طولانی مدت هستند. هر دو با هدف قرار دادن فولیکول های مو واقع در زیر سطح پوست کار می کنند.
طبق گزارش انجمن جراحی پوست آمریکا ، لیزر موهای زائد با افزایش نزدیک به 30 درصدی  نسبت به سال 2013 در حال افزایش است.

لیزر موهای زائد از تابش خفیف از طریق لیزرهای با حرارت بالا استفاده می کند. هدف این است که به فولیکول های مو آسیب برساند تا رشد مو به میزان قابل توجهی کاهش یابد. اگرچه این اثرات طولانی‌تر از روش‌های رفع موهای زائد خانگی مانند اصلاح است، اما لیزر درمانی نتایج دائمی ایجاد نمی‌کند. برای از بین بردن موهای زائد طولانی مدت باید چندین روش درمانی دریافت کنید.

فواید استفاده از الکترولیز

لیزر موهای زائد تقریباً در هر جایی از صورت و بدن به جز ناحیه چشم شما انجام می شود. این باعث می شود این روش در کاربردهای آن همه کاره باشد.

همچنین زمان ریکاوری بسیار کمی وجود دارد. بعد از هر عمل می توانید فعالیت های عادی خود را از سر بگیرید.
اگرچه موهای جدید ممکن است هنوز رشد کنند، اما متوجه خواهید شد که موهای جدید ریزتر و روشن تر از قبل رشد می کنند. این به این معنی است که وقتی رشد مجدد وجود دارد به اندازه قبل سنگین به نظر نمی رسد.
اگر هم پوست روشن و هم موهای تیره داشته باشید، این روش بهترین نتیجه را دارد.

تفاوت الکترولیز با لیزر مو زائد

لیزر درمانی و الکترولیز هر دو در مقایسه با اصلاح، اثرات ماندگارتری دارند. اما به نظر می رسد الکترولیز بهترین کار را می کند. نتایج دائمی تر هستند. الکترولیز همچنین خطرات و عوارض جانبی کمتری را به همراه دارد و شما نیازی به درمان های نگهدارنده مورد نیاز برای لیزر موهای زائد ندارید.
نکته منفی این است که الکترولیز باید در جلسات بیشتری پخش شود. مانند لیزر موهای زائد نمی تواند مناطق بزرگ را به یکباره پوشش دهد. انتخاب شما ممکن است به سرعتی که می خواهید به حذف کوتاه مدت موهای زائد برسید بستگی دارد.
همچنین، انجام یک روش و سپس روش دیگر ایده خوبی نیست. به عنوان مثال، انجام الکترولیز پس از لیزر موهای زائد، اثرات اولین روش را مختل می کند. تکالیف خود را زودتر از موعد انجام دهید و با متخصص پوست خود در مورد بهترین گزینه صحبت کنید.

مزیت الکترولیز نسبت به روش های دیگر

موبرهای شیمیایی (مایع یا کرم) اغلب برای از بین بردن موهای بدن استفاده می شود. این محصولات حاوی مواد شیمیایی تحریک کننده هستند و می توانند زمان بر و کثیف باشند. به همین ترتیب، سفید کننده ها حاوی مواد شیمیایی خشن هستند و برای پوشاندن موهای تیره کار چندانی انجام نمی دهند. همچنین ممکن است پوست را تغییر رنگ دهند. اپیلاسیون یکی دیگر از روش های موقت حذف موهای زائد است که معمولا در سالن ها انجام می شود. یک موم داغ روی پوست مالیده می شود و پس از خشک شدن روی مو، از بین می رود. با برداشتن موم، موها از بین می روند. اپیلاسیون می تواند دردناک و پرهزینه باشد. کیت های اپیلاسیون خانگی در دسترس هستند، اما استفاده از آنها ممکن است نامرتب و دشوار باشد. دستگاه‌های الکترولیز برای استفاده خانگی وجود دارد، اما اغلب برای استفاده توسط افرادی که در الکترولیز آموزش ندیده‌اند، ایمن نیستند.

عوارض استفاده از الکترولیز مو زائد

اما در عرض یک روز از بین می روند. شایع ترین علامت قرمزی خفیف ناشی از تحریک پوست است. درد و تورم نادر است.

عوارض جانبی شدید احتمالی عبارتند از عفونت ناشی از سوزن های غیراستریل استفاده شده در طول عمل و همچنین اسکار.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *